In Production

History Mystery?

Nieuwe serie

Een fantasy thriller in het Nederlands? 

Het Huygens Fragment is een zeer ambitieus filmproject. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de finale trailer.  In 2016  is er een pilot gemaakt van 28 minuten. De bedoeling is om in 2017 de financiering rond te krijgen!

 

CAST: 

Stephan Evenblij,  Ellen ten Damme, Roelant Radier, Victor Löw en Neil van der Beek


Het Huygens Fragment

Het Huygens Fragment is een zeer ambitieus filmproject. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de finale trailer.  In 2017 is er een pilot gemaakt van 28 minuten. De bedoeling is om in 2018 de financiering rond te krijgen!

Het Huygens Fragment - Synopsis

 

 

In de herfst van 1641 krijgt Jacobus (lijfwacht/huisdocent van Constantijn en Christiaan Huygens) een zware opdracht. Hij moet een van de Manuscripten der Kennis berschermen. Als hij uit een gevecht met een mysterieuze heks (Julia- Ellen ten Damme) weet te ontkomen, verstopt hij het document onder zijn kleding. Op dat moment wordt het Manuscript der Kennis met Jacobus verbonden. Als in 2018 een bijzonder kistje wordt gevonden bij een archeologische vondst, komt Jacobus op wonderbaarlijke wijze tot leven in het heden. Hij ontmoet een jonge journaliste, waarmee hij direct in gevaarlijke situaties terecht komt. Er dreigt meteen gevaar, niet alleen in het heden, maar een gevaarlijke demoon uit de Romeinse tijd (Corbulo)is ook opzoek naar het manuscript der Kennis. Ze gaan het gevecht aan met het kwaad (rechterhand van Corbulo in 2017)en gaan opzoek naar nummer I van de manuscripten der Kennis. Ze worden geholpen door een oude vriend uit het verleden, Constantijn Huygens(Roelant Radier) en zijn zoon Christiaan waarschuwen Jacobus en Robin voor het gevaar wat er op hen wacht als zij niet snel het document in handen krijgen.