Crowdfunding Frans de Boef 2021

Lieftallige boevenfans. We mogen weer! Na twee jaar geen Frans de Boef, willen we nu wel eens weten hoe het met hem is! En hoe vergaat het hem als Kerstman? Geheugen opfrissen? Zie afleveringen van de series 2016 t/m 2018 en natuurlijk de kerstfilm: Frans de Boef en het Hart van Goud! Wil jij weer genieten van een nieuwe korte film van deze gekke Boef? Draag dan hier je steentje bij en doneer hieronder! Meer informatie waarom we jouw hulp nodig hebben? Kijk onder aan de pagina!

DONEREN?

Laat hieronder je naam achter voor op de aftiteling. Wil je meewerken/helpen/figureren, of meer info? Schrijf dat in je bericht hier beneden in het contactformulier. 

 

Vergeet niet je telefoonnummer achter te laten, voor het krijgen van een tikkie!

Frans de Boef 2016

Frans de Boef 2017

Frans de Boef 2018

Frans de Boef: Kerstfilm 2019

Alle afleveringen zien? Ze staan allemaal op YouTube! Veel kijkplezier!

Guido Jonckers/Sinterklaas

Frans de Boef 2019

Dag Sinterklaasje,

Afgelopen drie jaar hebben we met veel succes rond het Sinterklaasfeest een online-serie opgezet over de kinderheld Frans de Boef. Duizenden views uit Den Haag, Voorburg en daarbuiten. Zelfs benoemd tot leukste Sinterklaasserie in 2018. En hoe zeer we ook van de Sint houden, hebben we besloten dat Frans de Boef dit jaar met Kerst op boevenpad gaat! Wij willen vooral leuke, gave en mooie dingen maken voor kinderen en gelukkig is de boef niet gebonden aan een seizoen. We willen positiviteit uitstralen en juist kinderen inspireren. En dat gaan we dit jaar doen met Kerst!

Dit jaar geen Pieten, maar elven en reuzen.


Kleine mensen, met grote dromen. Persoonlijke noot: oprichter Stephan Evenblij(Frans de Boef)heeft een dochter met een groeistoornis: achondroplasie. We willen aankomend project samenwerken met kleine mensen (aandacht vragen voor o.a. mensen met dwerggroei) die zich artistiek en creatief willen ontwikkelen. Zowel voor als achter de schermen. Dit willen we ook doen met de BVKM (belangenvereniging van kleine mensen) Zonder clichés te willen uitbuiten, willen we een toegankelijke voorstelling en een film maken en laten zien dat klein zijn (of juist groot) net zoveel voordelen als nadelen heeft, als mensen van “normaal” formaat. Een positieve confrontatie, die mensen moet wakker schudden en proberen de eerste indruk van uiterlijk onbelangrijk te maken. Dit jaar vragen ook subsidie aan, maar doen we geen crowdfundig meer. Dit vergt teveel tijd en energie en die kunnen we beter stoppen in een mooi project!


Dit jaar vertellen we het verhaal vanuit een meisje (Eefje) die zich afvraagt hoe die oude Kerstman toch al die cadeautjes rondbrengt zonder Pieten of hulp. Door een wonder komt ze daar sneller achter dan had verwacht. De tot nu toe onzichtbare “helpers” van de Kerstman, vragen het meisje of ze de elven en de Kerstman wil helpen. Er gaat een nieuwe grote kleine wereld voor haar open! Een frisse nieuwe start voor deze Frans de Boef! Wij zullen met hart en ziel werken aan dit mooie, nieuwe, doch nostalgische sprookje.

 

Hoi! Wil je weten waarom we jouw hulp nodig hebben? Film maken is kostbaar en doe je met een groot team. De afgelopen 2 jaar mochten en konden filmmakers bijna niks! Nu mag het weer, maar we hebben weinig tijd om genoeg subsidie aan te vragen! We danken je hartelijk voor je bijdragen, maar doen ook graag iets terug! Altijd al willen meedoen? Kijkje nemen bij de opnames? Figureren? Of wil je vanuit je bedrijf sponseren? Dat kan Je kunt dan met je naam of bedrijfsnaam op de aftiteling, of een verwijzing krijgen in de film zelf! Hoofdsponsor worden? Dat kan! Voor minimaal €2000,- ben jij dat en begint de film met: "Deze film is mede mogelijk gemaakt door: "JOUW BEDRIJF". Meer informatie of vragen? Bel gerust met Frans de Boef zelf: 0642098763

 

Waarom hebben we geld nodig?

Evenblij Film werkt met professionele crew en cast. Omdat we het niveau op willen tillen, gaan we nog mooier camerawerk voeren en met betere apparatuur aan de slag! Er moet dus veel apparatuur gehuurd/aangeschaft worden. De kosten van film, zijn erg hoog. Acteurs, productieteam, schrijvers, regisseur, producent, lichtmensen, cameramensen, geluidsmensen, locaties catering, schminck, vormgeving/animatie, muziek en kostuums. En dan moet het nog geëdit worden! Heel veel mensen bij elkaar dus. Omdat we dit voor kinderen maken, krijgt niet iedereen zijn/haar 'normale dagprijs' en kunnen we dit met uw hulp en een beetje van de Gemeente Voorburg zelf een nieuw seizoen maken! Na dit seizoen gaan we dit aan nationale televisie aanbieden! Want zeg nou zelf, zo'n gezellige, grappige, nostalgische en toch nieuwe serie moet toch op landelijke tv!